Följ oss på Instagram

Residens på Teater Tr3

Den 14-18 oktober kommer vi att ha residens på Treater Tr3 och kommer att fortsätta arbetet med familjeföreställningen Resan till Fjäderkungens Rike. I slutet av residensen kommer vi att hålla en visning för referensgruppen.

 

Tromäki Dance Company vill bjuda in publik på en referensvisning av vår dansföreställning Resan till Fjäderkungens rike som riktar sig till barn 6-10 år och deras familjer.

LÖRDAGEN DEN 17/10 KL. 14.00 PÅ TEATER TR3, STOCKHOLM.

Teater Tre ligger på Rosenlundsgatan 12, precis runt hörnet från Hornsgatan. Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan. Närmsta busshållplats är Rosenlundsgatan.

 

ANMÄL DIG GENOM ATT:

Maila namn, telefonnummer och hur många barn och vuxna ni blir. Samt barnens ålder till: info(a)tromakidance.com.

 

Tromäki har under 2 veckors residens på Dansens Hus i Linköping och 4 dagars residens på Teater Tr3 arbetat fram föreställningen som de vill utveckla och göra ännu bättre med hjälp av er. Så efter föreställningen kommer vi att ha ett kort samtal med barnen. Vi har tidigare spelat för en referensgrupp i Linköping och har nu arbetat vidare med föreställningen, skapat nya kostymer och vill se hur föreställningen fungerar i ett annat scenrum. Förra visningen satt publiken på golvet nära scenen nu vill vi se hur föreställningen fungerar på en teater.  

I dansföreställningen får publiken lära känna kaninpojken Johan som är busig och livlig och bor ensam med sin pappa på havet. Johan och hans far har bott till sjöss så länge som Johan kan minnas. Johan tycker om skeppet och önskar att han också får styra det en dag. Då skulle han åka till Fjäderkungens Rike och leta efter sin mamma.  Publiken bjuds in till en fantasi värld med dans där de får träffa karaktärerna i en magisk föreställning med vackra bilder och musik från filmen.

Turing performances: [Tracesmarks] and school performance Resan till Fjäderkungens Rike

Nyheter